<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PMPL6NR height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Mens Danish Crown tidligere i dag kunne levere sit regnskab for første halvår af 2019/2020, er det effekterne af corona-virus udbruddet, der fylder for 2. halvår.

Netop corona-virussen og det dertilhørende forsamlingsforbud gør, at Danish Crown er nødsaget til at aflyse årets halvårsmøder og i stedet sende den traditionelle opdatering på performance i virksomhedens selskaber online.

Det kommer til at foregå d. 8. juni fra 13.30 til 14.30, hvor CEO Jais Valeur og bestyrelsesformand Erik Bredholt vil give en rundtur i det netop afsluttede halvårsregnskab og en status på selskabet generelt samt de enkelte forretningsenheder.

Tilmeldingen skal foregå via nedenstående formular, hvor du tilmelder dig med navn, email og leverandørnummer. Det er vigtigt, at du skriver din email-adresse korrekt, da du om morgenen inden mødet vil modtage link og kodeord.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på selve mødet, vil du have mulighed for at se en optagelse af det, som ligger tilgængelig på Ejersiden 24 timer efter mødet er afsluttet. Det kræver, at du også tilmelder dig i nedenstående formular.