<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PMPL6NR height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

For et år siden startede Danish Crown Beef en relancering af konceptet Dansk Kalv under navnet Danish Veal på det græske marked. Det har vist sig, at de græske kunder har taget rigtigt godt mod det danske kvalitetsbrand.

- Vi kan se, at Danish Veal er blevet det fortrukne brand og produkt i Grækenland i kalvesegmentet. Vi har både godt fat i indkøbere og forbrugere og arbejder med, at de får et dybere kendskab til konceptet, siger salgsansvarlig for eksport i Danish Crown Beef, Jacob Rahbek.

Han peger blandt andet på, at grækerne særligt værdsætter smagen og fedtsammensætningen i kalvekødet, som står godt til det græske køkken.

- Vi har haft en vækstrejse i Grækenland, som bider sig fast på et forholdsvis højt niveau. Det understøtter vores forretning på Dansk Kalv og placering af produkterne i forhold til salget. Grækenland er et marked, som spiller en vigtig rolle i at udnytte kalvekødet, siger Jacob Rahbek.

Nu består arbejdet i at udvikle og udvide kendskabet til Danish Veal i Grækenland og her spiller markedsføringen en vigtig rolle. Danish Crown Beef øger tilstedeværelsen og promoverer dansk kalvekød på de sociale medier målrettet forbrugerne og et bredere udsnit af kunder i Grækenland.

- Vi tror på, at der er et yderligere potentiale i Grækenland. Det kræver, at vi kommer tættere på især slutbrugeren og forbrugeren. Det er her, vi skruer op for markedsføringen, siger Jacob Rahbek, der også fremhæver medaljerne til Dansk Kalv i World Steak Challange som en blåstempling, som de græske kunder har taget godt imod.