<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PMPL6NR height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Danish Crown lancerede før jul det nye managementværktøj Danish Crown Data, som skal give et fuldstændigt overblik over produktionsnøgletallene på besætningen. I samme ombæring blev der inviteret til otte webinarer, hvor interesserede andelsejere kunne få et kursus i løsningen.

Her har interessen været så stor, at der nu udvides til et ugentligt webinar hver onsdag fra 12.30 til 14.00 startende fra d. 19. januar.

- Vi er glade for, at ejerne tager så godt imod Danish Crown Data. Webinarerne er lavet for at give en grundig introduktion til løsningen, så man umiddelbart efter kan gå i gang med at taste i systemet og få genereret dynamiske nøgletal i systemet. Hvis man vil i gang, er det oplagt at deltage sammen med sine medarbejdere, siger Simon Lauridsen, der er forretningsudvikler i Danish Crown Ejerservice.

Tilmelding:

Tilmelding foregår via ’arrangement tilmelding’ enten i Danish Crowns ejer-app eller på Ejersiden. Forud for webinaret vil deltagerne modtage en mail med række informationer og forudsætninger, som skal være klar til selve dagen.

Deltagerne vil blive oprettet i det nye system umiddelbart før webinaret går i gang. Har du spørgsmål til webinaret eller praktikken omkring det, er du velkommen til at kontakte Simon Lauridsen på 4090 0211.

Der er en grænse på 15 deltagere pr. webinar, og tilmeldingen foregår efter først til mølle.