<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-PMPL6NR height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Jonas Tunestål fratræder sin stilling som adm. direktør i Danish Crowns svenske selskab KLS Ugglarps efter at han har takket ja til en stilling som CEO for den børsnoterede fødevarevirksomhed Scandi Standard.

⁃ Det er med stor beklagelse, at jeg har modtaget Jonas’ opsigelse. Han har gennemgået en fantastisk udvikling både som leder og som forretningsudvikler. I et konkurrencepræget marked har han sammen med sit team leveret et stærkt resultat som betyder, at KLS Ugglarps i dag er markedsleder i Sverige, siger Jais Valeur.

Jonas har været ansat i KLS Ugglarps i 21 år og vokset op i virksomheden men nu skal han prøve kræfter med en stor opgave udenfor.

⁃ Jeg vil gerne takke KLS Ugglarps og Danish Crown for mange fantastiske år sammen. Jeg har sat pris på at arbejde sammen med alle kolleger, landmænd og kunder for at udvikle svensk mad sammen. KLS Ugglarps er en fin virksomhed, der har udviklet sig godt, og som virkelig har givet mig mulighed for at udvikle mig som leder og person. Jeg vil glæde mig til fortsat at følge KLS Ugglarps og Danish Crown, siger Jonas Tunestål.

Jonas Tunestål fratræder sin stilling senest 30. april 2022.

Processen med at finde Jonas’ efterfølger sættes i gang med det samme.